Diplome in pohvale prof. Dušana Stucina študentom UL Medicinske fakultete

Diplome in pohvale prof. Dušana Stucina študentom, ki so pri obveznih predmetih, katerih nosilci so učitelji Inštituta za biokemijo in molekularno genetiko, izkazali najvišjo raven znanja, se podeljuje v počastitev spomina na prvega učitelja (bio)kemije in predstojnika Inštituta za (bio)kemijo na popolni Medicinski fakulteti v Ljubljani kot priznanje za izjemno študijsko uspešnost in vzpodbudo za nadaljnje strokovno sodelovanje z Inštitutom za biokemijo in molekularno genetiko.

Inštitut za biokemijo in molekularno genetiko je prvič podelil diplome in pohvale generaciji študentov, ki so izpolnili pogoje navedene v pravilniku, ko je UL MF praznovala 100. obletnico delovanja.

Inštitut za biokemijo in molekularno genetiko je prvič podelil diplome in pohvale prof. Dušana Stucina v študijskem letu 2019/20, ko je UL MF praznovala 100. obletnico delovanja.

V študijskem letu 2023/24 prejmeta diplome in pohvale dva študenta UL MF.

Diploma prof. Dušana Stucina (EMŠ Dentalna medicina)

Nejc Planinc

Pohvala prof. Dušana Stucina (EMŠ Dentalna medicina)

Eva Leskovšek

Vsem prejemnikom člani pedagoškega kolegija Inštituta za biokemijo in molekularno genetiko iskreno čestitamo ter jim še vnaprej želimo obilo študijskih uspehov.

STUCIN.jpg